Jan Nielsen A/S

Kloakarbejde

Totalløsninger til kloakarbejde

Vi udfører kloakarbejde, såvel renovering som nyanlæg. Vi er autoriserede kloakmestre, som står for kontrol og udførelse af kloakanlæg.

Vores kompetencer inden for kloak sikrer både korrekt udførelse i alle detaljer, samt en ensartet løsning af opgaverne, både med hensyn til kvalitet og dokumentation.

Med stor erfaring indenfor kloakarbejde, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte, når behovet for en kloakmester opstår. Vi har med vores erfaring og evne rammerne for at  følge med udviklingen.

Vi leverer også gerne entreprenør opgaver, når der skal lægges helt ny kloak, og kan dermed være din sikre samarbejdspartner fra opstart af projekt og være med til at følge det til dørs i dit byggeprojekt. Så behøver du ikke inddrage flere end allerhøjst nødvendigt i projektet hvilket både er godt for pengepungen men også for kvaliteten af arbejdet.

Kontakt os

kontaktbilledeJan Nielsen A/S
Grønagervej 5, Varpelev
4652 Hårlev

Telefon : +45 56 57 82 67
Fax : 56 57 82 61

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Har du spørgsmål eller brug for rådgivning så tøv ikke med at ring eller skrive os en mail, du kan også skrive direkte fra siden her